Szolgáltatások szakembereknek

Technikai segítség

A Sigma az Ön telephelyein nyújt tanácsokat és segítséget.
A technikusokból és mérnökökből álló Technikai Segítségnyújtási Osztályunk (TSO) készen áll, hogy meghallgassa Önt és rendelkezésére álljon a telephelyein. Csapatunk szakszerű és testreszabott tanácsokkal, illetve gyakorlati támogatással áll rendelkezésére.

Amennyiben a termékeinkkel kapcsolatos technikai információkra van szüksége, vagy pontosítani szeretné az alkalmazási módszereket vagy a szerszámválasztást, kérjük, látogasson el valamelyik Sigma értékesítési pontra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Olyan munkák esetén, amelyek épületfestékeink vagy ETI (Külső Hőszigetelés) rendszereink speciális alkalmazását igénylik, egy műszaki tanácsadó kimegy a telephelyre és segítséget nyújt a munka megkezdésekor. Képes lesz arra, hogy a legmegfelelőbb megoldásokat kínálja Önnek, hogy megfelelően végezhesse el a munkáját.

Használati ajánlásunk.

Szoros együttműködésben az Ön forgalmazójával a Sigma, a részlegünk kérésre ajánlásokat tesz. Ezek pontosan leírják a kezelendő közeg állapotát, valamint a használandó festékoldatokat. Az ajánlások a Technikai Használati Tanácsok (THT) című dokumentumban találhatók.

Látogasson el a Sigma értékesítési pontjára a bővebb információkért. 
 
 keresés